gulays
Gülay Songür
Newbie
|
 |
« : 24 Şubat, 2009, 01:43:53 pm » |
|
arkadaşlar bu donem kurs olacagını zannediyordum .herhangibir çalışma varmı bu konuyla ilgili dönem başlayalı epey oldu.
uzun zamandır beklemekteyim..
bilgilendirirseniz sevinirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SAYGIN
Saygın Mavinil
Topluluk Üyesi
Canon Eos 10D, Canon EF 200mm f/2.8 L II USM, Canon EF 50mm f/1.8 II, Canon Speedlite 550EX E-TTL Flash
|
 |
« Yanıtla #1 : 24 Şubat, 2009, 02:56:06 pm » |
|
dogru soyluyorsun gulay. bu donem icin ben ders verme teklifinde bulunmustum ancak hala ne olacagi belli degil diyorlar. aykan hoca 1-2 hafta icinde baslayabilirmis ama belli degil dedigim gibi. bu sekilde giderse zaten yalan olacagiz yeniden ki su anda saibeliyiz  umarim bazi kararlarin alinmasi gerektiginin farkina varilir, koskoca sene gecti... yakinda buradn bi cevap alirsin insallah. en azindan kesin olmasa da varsa bi bilgileri buradan paylasmalilar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onurozen
onur ozen
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #2 : 24 Şubat, 2009, 10:13:25 pm » |
|
saygın hafta sonu konusmustuk kahvaltıda.... 1, 2 hafta içinde baslamak gerek diye... ama su anda derslerden once ileriyi dusunerek yaptıgımız bazı farklı işlemler var ve yogunuz.... bazı kararların alınması gerektigi konusunda da haklısın kararlar alınıyor ama kesinlesen her durum burdan bildiriliyor... kısaca kimsenin yalan oldugu yok... alınan kararlar sadece bizim keyfimize gore sekillenmiyor... ders konusu tekrar bir arada konusuruz gorusmek uzere...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
devotee
Öncü E. Gültekin
Topluluk Üyesi
|
 |
« Yanıtla #3 : 25 Şubat, 2009, 05:47:42 pm » |
|
dersler konusunda bir önerim var; eğer aykan hoca ders vermez ise, haftanın belli günlerinde çalıştay şeklinde insanlara fotoğrafın tekniği üzerine ders verebiliriz. toplulukta bu çalışmayı yürütebilecek insanlar olduğunu düşünüyorum.
örneğin bir hafta içerisinde üç veya dört gün, farklı kişiler, belli gruplara ders verirse, kısa bir süre içerisinde bu konuda eksiği olan arkadaşların açıklarını kapatabiliriz. aynı zamanda herkes kendi grubu ile pratik çalışmaları da yapabilir.
bu konunun festival telaşı içerisine girilmeden, bir an önce aradan çıkartılması gerektiğini düşünüyorum
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 25 Şubat, 2009, 05:50:37 pm Gönderen: devotee »
|
|
like a leica?
|
|
|
agackakan
öznur şahinler
Forum Üyesi
nikon f501
|
 |
« Yanıtla #4 : 28 Şubat, 2009, 10:00:31 pm » |
|
ben de ikinci dönem kurs olacak die bildiğim için bu konunun açılmasını bekliyordum.umarım bi an önce başlarız,bi şekilde..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onurozen
onur ozen
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #5 : 28 Şubat, 2009, 11:05:07 pm » |
|
cuma gunu etkinligimize gelen arkadaslarımızla da konustugumuz gibi dersler 15 mart pazar gunu saygın'ın anlatımıyla baslıycak. 7 , 8mart ta ise sayısal fotograf ve fotograf okuma atolyeleri gercekleşicek ayrıntıları forumdan takip edebilirsiniz arkadaslar.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvis
İbrahim Atlı
Topluluk Üyesi
|
 |
« Yanıtla #6 : 05 Mart, 2009, 10:13:56 pm » |
|
teşekkürler başkan sözlerin bize ışık olup yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor:)
|
|
|
|
|
|
Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı sonuç elde etmeyi ummaktır. (Albert Einstein)
|
|
|
onurozen
onur ozen
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #7 : 05 Mart, 2009, 10:41:32 pm » |
|
ah makedon.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agackakan
öznur şahinler
Forum Üyesi
nikon f501
|
 |
« Yanıtla #8 : 05 Mart, 2009, 11:58:06 pm » |
|
7 ve 8 marttaki atölyelerin tam olarak nerde ve ne zaman olduğunu da biri buraya yazarsa ben de bu tarihlerde size katılıyorum o zaman.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onurozen
onur ozen
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #9 : 06 Mart, 2009, 12:37:42 am » |
|
7 ve 8 marttaki atolyeler ilgili konularda belirtildi ayrıca mail atıldı... meslek yuksek okulu seminer salonunda saat 13 ve 15 de yapılacak 8 martta ise saat 11 de orda olacagız...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gulays
Gülay Songür
Newbie
|
 |
« Yanıtla #10 : 13 Mart, 2009, 09:07:50 am » |
|
15 mart ta dersler başlıyacak demişsiniz,eğer iptal edilmediyse nerede ve nezaman olacağı ve programla ilgili bilgi verirmisiniz.
ben dışarıdan katılacağım için bir sorun olmaz umarım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onurozen
onur ozen
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #11 : 13 Mart, 2009, 03:40:38 pm » |
|
suanda akademik danısman sehir dısında oldugu için kursun yapıalcagı seminer salonu hakkında bir sorun var kesinleştigi zaman takrar bu baslıktan duyurulacak...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|